عکس روز ناسا از الگوی هندسی متفاوت قطب جنوب زحل

عکس روز ناسا یک ۱۰ ضلعی را در اطراف قطب جنوب زحل به نمایش می‌گذارد.

به گزارش میراث آریا، قطب‌های زحل ویژگی‌های عجیب و جالبی را در خود جای داده‌اند. 

به نقل از ناسا، از زمان کشف قطب شمال زحل در سال ۱۹۸۷، در داده‌های ثبت‌شده توسط فضاپیماهای «وویجر» (Voyager) ناسا که در اوایل دهه ۱۹۸۰ به سرعت از کنار این سیاره حلقه‌دار عبور کردند، مشخص شده که این سیاره توسط یک ابر ۶ ضلعی احاطه شده است. 

اکنون مشاهدات اخیر «تلسکوپ فضایی هابل» از زحل، الگوی ابری هندسی کمی متفاوت را در اطراف قطب جنوب نشان می‌دهد که یک ۱۰ ضلعی است. این مرزهای هندسی احتمالاً توسط امواجی ایجاد می‌شوند که در آن‌ها گاز پرسرعت در حال دور شدن از قطب‌ها با گاز کندتر نزدیک‌تر به قطب‌ها در تعامل قرار می‌گیرد. 

در تصویر ترکیبی برجسته‌ای که سال گذشته توسط هابل گرفته شده، قطب جنوب زحل با یک X مشخص شده و توسط نوارهایی از ابرهای در حال گردش احاطه شده است. ۱۰ ضلعی در مناطق تاریک داخلی برجسته‌تر به نظر می‌رسد. ۶ ضلعی شمالی بیش از ۴۰ سال است که پایدار بوده و پایداری ۱۰ ضلعی جنوبی مطمئناً موضوع پژوهش خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405061701507
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha